//Little Lady :3

""

bad day

Thursday, April 11, 2013 @ 6:37 AM | 1 Comment [s]

bagi aku, smlm hari yg paling teruk
mcm2 bnd berlaku waktu kelua dari ts kol 5 lebih, bole pulak tiket parking hilang. rase besalah pulak dgn dia sbb time tu hujan lebat sgt  terpakse la pegi kaunter parking utk beli tiket baru. nasib baik ta kene denda meii. da settle sume, ktorang terpakse bteduh utk tnggu hujan kurang siked  bile dalame bteduh hujan tetap ta benti jugak, kitorang terpakse redah jugak hujan lebat tu sbb dah petang sgt. dengan banjir lagi. atotoo. bile da sampai ruma kol 8 cemtu, tengok2 ruma masok air pulak. nasib baik michan okierisau jugak sbb tinggalkan dia sorang2 kat ruma. bile mama and abah da balik, bole pulak kene mara  mmg tade mood la cite dia kn. saba jelaa..

p/s: semalam nenek kene operation. dada dia kene tebuk. kesian nenek menahan kesakitan jea semalam. nenek sabar and doa banyak2 yea.. fatin kat sini pun mendoakan kesejahteraan nenek. harap nenek sembuh cepat. aminn..


Older Post
The Disclaimer

 photo Fasyapeace.png hello humans. just call me "amoy". do not copycats or copydogs :p do follow my blog :)
Navigations!

Diary My Family My Love


Best View at GOOGLE CHROME!